Bolaget ska tillverka och sälja malt- och ciderdrycker samt vin. Bolaget ska bedriva handel med öl, cider, vin och bryggeriutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva utbildning inom bryggeriverksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 156 | 721 | 532 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -13 | 41 | 15 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -13 | 41 | 15 |
Årets resultat (tkr) | -13 | 41 | 15 |
Summa tillgångar (tkr) | 435 | 334 | 305 |
Antal anställda | 1 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 156 | 721 | 532 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -13 | 41 | 15 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -13 | 41 | 15 |
Årets resultat (tkr) | -13 | 41 | 15 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 92 | 78 | 76 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 343 | 256 | 229 |
Tillgångar (tkr) | 435 | 334 | 305 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 120 | 133 | 92 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 100 | 125 | 198 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 215 | 76 | 16 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 435 | 334 | 305 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 1 156 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.1% | 5.7% | 2.8% |
Soliditet | 27.6% | 39.8% | 30.2% |
Kassalikviditet | 91.2% | 113.2% | 406.3% |
Bolaget ska tillverka och sälja malt- och ciderdrycker samt vin. Bolaget ska bedriva handel med öl, cider, vin och bryggeriutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva utbildning inom bryggeriverksamhet.